Josep Oliver parlarà sobre economia i Covid-19 a l'Àgora d’Opinió

La sessió del proper 20 de maig serà en línia

Josep Oliver
Josep Oliver | ACN
Osona.com
14 de maig del 2020
El catedràtic emèrit d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Josep Oliver serà el proper ponent de l’Àgora d’Opinió, que tindrà lloc el 20 de maig i que per primera vegada, a causa de la situació de confinament provocada per la crisi del coronavirus, se celebrarà en format virtual. Precisament, la conferència d’Oliver en aquest fòrum de debat se centrarà en els efectes del la Covid-19 a mitjà termini sobre l’economia catalana.

Josep Arimany, president de Creacció, farà la benvinguda institucional i la presentació del ponent, que seguidament durà a terme la conferència. Un cop acabada, s’obrirà un debat i torn de preguntes entre les persones assistents. Les inscripcions ja es poden formalitzar a la pàgina web de Creacció. Posteriorment, totes les persones apuntades rebran per correu electrònic l’enllaç de connexió a la conferència, que es farà a través de la plataforma Zoom.

Josep Oliver ha estat vicerector de la UAB i director del Departament d’Economia Aplicada de la mateixa universitat, així com membre de diversos comitès assessors del Govern de la Generalitat i de l’administració pública. En l’actualitat és membre del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible (CADS) i codirector del Think tank EuropeG, un grup d’opinió i  de reflexió en matèria d’economia política.
 

Inscriu-te a l'Àgora d'Opinió