El CAP de Prats de Lluçanès alerta d'un relaxament de la ciutadania

Els professionals sanitaris del Lluçanès resolen dubtes sobre el coronavirus

El CAP de Prats de Lluçanès
El CAP de Prats de Lluçanès | Aj. de Prats de Lluçanès
Osona.com
13 de maig del 2020
El Centre d'Atenció Primària de Prats de Lluçanès alerta d'un cert relaxament per part d'algunes persones del municipi en les darreres setmanes. Tal com recull l'Ajuntament, s'ha donat el cas aquests dies en què ja hi comença haver mesures de desconfinament com la sortida dels menors de 14 anys o la pràctica esportiva.

En aquest sentit, es recorda que cal utilitzar mascareta per sortir a comprar o a passejar, ja que és una de les mesures bàsiques per frenar la pandèmia. En la nota també es remarca que només es pot passejar individualment, amb les persones amb qui es convisqui o de la persona cuidadora; i, en el cas de l'esport, s'ha de fer individualment i mantenint sempre una distància mínima de 2 metres.

Els professionals sanitaris resolen dubtes

Aquest dilluns passat, Miquel Casadevall, doctor de l'ABS Lluçanès i Rosa M. Besora, infermera de l'ABS Lluçanès van fer una xerrada a través del canal de YouTube de l'Ajuntament per resoldre dubtes al voltant de les mesures de seguretat i prevenció que cal seguir en aquests dies claus per frenar la pandèmia. Podeu recuperar-lo a continuació:





Arxivat a