El Mercat de Música Viva de Vic prioritzarà els continguts digitals per als professionals

La música en directe s'adaptarà a la normativa sanitària vigent al setembre

El Mercat de Música Viva, l'any passat
El Mercat de Música Viva, l'any passat | Albert Alemany
Osona.com
12 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:09h
El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), que se celebrarà del 14 al 19 de setembre, farà bona part de les activitats adreçades als professionals del sector de forma online. Segons ha anunciat l'organització, es combinaran actuacions online -preenregistrades en exclusiva pel propi Mercat-; presentacions on les empreses del sector podran exposar, a través d'un vídeo, les seves propostes; i webinars, que combinaran sessions amb continguts d'interès per un ampli sector de la indústria musical, amb altres més segmentats. La intenció, afegeixen en un comunicat, és celebrar també alguns concerts presencials, que s'adaptaran a la normativa sanitària vigent al setembre.

Segons l'organització, a hores d'ara no es pot concretar en quins espais es podran dur a terme els concerts en viu, ni quines seran les condicions d'aforament. Expliquen que es programaran més endavant, en funció de la fase de desconfinament en què es trobi Vic al setembre. Pel que fa a les actuacions més adreçades a la ciutadania, l'organització està a l'espera de l'evolució de la crisi.

Tres eixos

Les activitats de la fira adreçades als professionals inclouran tres grups. D'una banda concerts gravats en exclusiva pel MMVV en alta qualitat i realitzats amb vàries càmeres, que es podran visionar -amb lliure accés- a través de la web i del canal Youtube, i que seran estrenes.

D'altra banda presentacions on les empreses del sector podran exposar, a través d'un vídeo, les seves propostes i novetats. Finalment els webinars, que combinaran sessions de gran format amb continguts d'interès per un ampli sector de la indústria musical, amb altres més segmentats, on es podrà interactuar amb els participants.

Acreditacions gratuïtes

Una les grans novetats d'aquesta edició és que es faran activitats complementàries per impulsar i facilitar eines de negoci al sector de la música en directe. Per aquesta raó, avancen des de l'organització, aquest any les acreditacions professionals seran gratuïtes. Per accedir als continguts que s'aniran difonent només caldrà registrar-se a la web del MMVV.




Arxivat a