Areté i Adfocet impulsen un servei de missatgeria regular

Els centres especials de treball d'Osonament i ADFO es reinventen per generar llocs de treball

S'ofereix servei en bicicleta o cotxe
S'ofereix servei en bicicleta o cotxe
Osona.com
12 de maig del 2020
Les empreses socials Areté i Adfocet han fet pinya per impulsar conjuntament un nou servei de missatgeria regular adreçat a empreses de la comarca d'Osona. Tot i que el servei ha nascut en ple confinament per la Covid-19 es vol mantenir quan se superin les conseqüències de la pandèmia.

Tal com expliquen en una nota, els centres especials de treball d'Osonament i d'ADFO disposen de recursos materials, vehicles i bicicletes per desenvolupar aquest servei, i que les empreses puguin fer tràmits, gestions i repartiments tant en trajectes urbans com interurbans. D'aquesta manera, la iniciativa permet reduir els desplaçaments dels treballadors de les empreses.

El servei està adreçat a empreses de diversos sectors, des de la restauració i el comerç, fins al sector industrial. Així mateix, es preveu que puguin contractar els seus serveis agrupacions de petits negocis i comerços. Les empreses poden reservar franges horàries per poder assegurar-se el servei en exclusiva. A final de mes, es facturarà per franges d'hores reservades i nombre de serveis realitzats.

Tant Areté com Adfocet s'han reinventat activant els seus recursos i experiències en gestió de valises corporatives, logística i repartiments amb l'objectiu de promoure la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental o discapacitat física, en un moment en què l'ocupació de les persones més vulnerables està més afectat per la crisi de la Covid-19.

Areté té una llarga trajectòria i experiència en repartiment i bustiades; mentre que Adfocet ofereix serveis de manipulats, telemàrqueting i secretariat, gestió de serveis delegat i regals corporatius.