Convocat el concurs de cartells de la festa major de Torelló

El premi està dotat en 500 euros i es donarà a conèixer el 16 de juny

Osona.com
11 de maig del 2020
L'Escola d’Arts Plàstiques de Torelló ha convocat una nova edició del concurs de cartells de la festa major, dotat amb un premi en metàl·lic de 500 euros.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el tema del cartell és la festa major i els treballs es poden realitzar amb qualsevol tècnica (pintura, fotografia, collage...) i amb la tinta que es vulgui (quadricromia), tot i que l’original ha d’estar realitzat a 300 ppp en mode CMYK i en versió PDF.

Per concursar cal ser major de 16 anys i haver nascut o residir a Torelló, ja que el concurs és d’àmbit local. Les obres es poden presentar fins al 12 de juny.

La comissió de valoració de les obres estarà formada per professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, la regidoria de Cultura i la persona guanyadora del premi de l’any anterior. Es tindran en compte factors com ara l’originalitat de la idea; la qualitat estètica de la proposta; i l’adequació de la difusió de la Festa Major de Torelló. Es donarà a conèixer el guanyador el 16 de juny.
 

Consulta totes les bases

 

Arxivat a