Enxampat després de robar en dos supermercats a Vic

Després del segon robatori va intentar vendre els productes alimentaris al responsable d'un altre establiment, al qual també se'l va denunciar

Osona.com
07 de maig del 2020
La Guàrdia Urbana de Vic va enxampar, el passat dimecres 29 d'abril, un veí de Vic després de robar en dos supermercats de la ciutat. Els agents van rebre el primer avís de robatori al voltant de les 11 del matí en un establiment del passeig de la Generalitat. Una dotació es va desplaçar al lloc dels fets i va poder identificar l'home de 34 anys. Es van poder recuperar els productes, se li van instruir diligències judicials per un presumpte delicte de furt i se li va aixecar acta per no respectar el confinament.

D'altra banda, el mateix dia, al voltant de la 1 del migdia, es va tornar a instruir diligències a la mateixa persona, per un presumpte delicte de furt a un establiment del carrer Ripoll. Després de robar-hi, va intentar vendre els productes d'alimentació furtats al responsable d'un altre supermercat del centre de la ciutat. També se'l va denunciar per un presumpte delicte de receptació del material furtat.

Arxivat a