​La Diputació farà un pas elevat al carrer Manlleu de Torelló

Actuació de seguretat viària a la BV-5224

La BV-5224, a la sortida de Manlleu direcció Torelló
La BV-5224, a la sortida de Manlleu direcció Torelló | Adrià Costa
Redacció
05 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:20h
La Diputació de Barcelona ha informat que, durant la primera quinzena de maig, iniciarà una important actuació de seguretat viària a la BV-5224, que inclourà diverses obres a l’entrada de Torelló pel carrer Manlleu. S’han previst actuacions d’asfaltat, millores d’accessibilitat i la creació d’un nou pas de vianants i d’un pas elevat. Les obres tindran una durada aproximada de set setmanes.

Segons el projecte de la Diputació, les principals actuacions de millora dins del nucli de Torelló seran les següents:

- Asfaltat del carrer Manlleu, des de la rotonda de l’entrada venint de Manlleu fins a l’altura del carrer Cònsol.

- Reordenació de les sortides i entrades a la benzinera.

- Millora de l’accessibilitat en el pas de vianants situat a la cruïlla del carrer Manlleu amb el carrer Sant Isidre i adequació de l’illa intermèdia.

- Creació d’un nou pas de vianants a l’altura de la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Pla de l’Aire. Millora de l’accés dels vianants a la parada d'autobús.

- Construcció d’un pas elevat a l’alçada del número 104 del carrer Manlleu.

En relació a aquesta última actuació, la construcció d’un pas elevat era una reivindicació llargament reclamada des de l’Ajuntament. Segons dades de la Policia Local, es tracta d’un punt perillós on, en els últims anys, s’hi han registrat diversos accidents. Per això, últimament ja s’hi havia afegit un senyal lluminós per reforçar la seguretat.

L’actuació de seguretat viària en tot aquest tram urbà de Torelló provocarà afectacions al trànsit i a la mobilitat veïnal, que seran senyalitzades per la Policia Local tan bon punt es conegui el calendari concret de les obres
Arxivat a