Vic distribueix una vintena d'ordinadors i tauletes perquè l'alumnat d'ESO pugui seguir el curs

També es reparteixen una seixantena de mòdems a estudiants que no tenen internet

Osona.com
28 d'abril del 2020
L'Ajuntament de Vic repartirà entre aquest dimarts i dimecres 14 ordinadors portàtils i 9 tauletes perquè els alumnes d'ESO de la ciutat que no disposen d'equip informàtic per poder seguir el tercer trimestre escolar a distància. A més, també es repartiran entre 60 i 70 mòdems mb targeta de dades. 

El repartiment es fa de 10 del matí a 1 del migdia a l'escola Guillem de Mont-rodon, amb hora concertada prèviament per evitar aglomeracions. L'objectiu del projecte, promogut pel consistori, el Rotary Club i la Fundació Reir, és eliminar la bretxa digital entre els infants i facilitar les mateixes oportunitats a totes les famílies. Els dispositius han estat donats per ciutadans i abans de lliurar-los als infants s'han hagut de formatar.

En el moment de lliurar els dispositius informàtics s'explica a l'alumne el seu funcionament i es fa signar una declaració d'ús responsable de cessió, ús i devolució dels equips informàtics a la família en virtut del qual es compromet a fer un bon ús de l'aparell -en aquest cas només per fer els deures escolars de la persona menor-. Els signants també es comprometen a retornar el maquinari i el mòdem en bones condicions abans del 30 de juny. 

Es poden fer arribar més ordinadors en bones condicions a través de la bústia ciutadana de l'Ajuntament de Vic. 




Arxivat a