Torna el mercat a la plaça de Vic

Només hi ha parades d'alimentació i higiene, i estan separades per garantir les mesures de seguretat

El mercat de Vic, aquest dimarts al matí
El mercat de Vic, aquest dimarts al matí | Adrià Costa
Osona.com
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:00h
El mercat ha tornat parcialment aquest a la plaça Major de Vic. S'hi poden trobar només parades d'alimentació per abastir-se i també de productes higiènics. A partir d'ara, doncs, els mercats de marxants es podran trobar els dimarts i els dissabtes a la plaça Major i els diumenges al passeig de la Generalitat.

La represa dels mercats setmanals tornen amb controls de cues per garantir les distàncies de seguretat i les parades reubicades seguint les mesures establertes. Totes estan separades entre elles situades al voltant de la plaça i els clients fent cua a partir de la sorra.
 

El mercat de Vic, aquest dimarts al matí Foto: Adrià Costa


Des de l'Ajuntament es recorda la necessitat de mantenir una distància social de mínim dos metres entre persones, evitar concentracions de gent i seguir les mesures de seguretat i higiene preceptives, com ara utilitzar mascareta i guants, rentar-se bé les mans encara que es portin guants abans de sortir de casa i al tornar, no tocar els productes, pagar preferiblement amb targeta si és possible i seguir totes les recomanacions.

Més d'un mes de suspensió

D'ençà que el govern de l'Estat va decretar l'estat d'alarma, el passat 14 de març, els mercats ambulants havien quedat suspesos a Vic, d'acord amb la prohibició de fer qualsevol activitat que suposés una concentració considerable de persones. Així doncs, l'Ajuntament va decidir cancel·lar tota l'activitat comercial regular dels mercats, en no poder-se garantir les mesures de seguretat que s'exigien.





Arxivat a