Sisè dia de recerca de l'home desaparegut al Gurri a Vic

Els equips d'emergència pentinen de nou tot el recorregut de la llera en els diferents trams

La recerca al Gurri de Vic aquest divendres
La recerca al Gurri de Vic aquest divendres | Bombers
Osona.com
27 d'abril del 2020
Els equips d'emergència han reprès aquest dilluns al matí la recerca de la segona persona desapareguda al riu Gurri de Vic. Efectius de Bombers, Mossos, Protecció Civil, Guàrdia Urbana de Vic i GRAE pentinaran de nou el recorregut del riu aigües avall fins al tram final a Roda de Ter. 

Aquest és el sisè dia de dispositiu de recerca des que es va tenir coneixement de la seva desaparició el 22 d'abril quan es va trobar el cos sense vida d'un home desaparegut que l'havia engolit l'aigua del Gurri i documentació d'una segona persona.

Totes dues víctimes són treballadors de Le Porc Gourmet, l'escorxador de Santa Eugènia de Berga. Es traslladaven cap a l'empresa pel Camí Vell de Taradell, una zona molt concorreguda pels treballadors del polígon.

L'aigua tèrbola per la pluja i el fet de ser un escenari canviant cada dia, ja que el cabal del riu ha anat baixant des de llavors, són les principals dificultats amb què han hagut de treballar fins ara els equips d'emergència. Aquest diumenge es van ampliar els treballs, des de la desembocadura del Ter fins al Pantà de Sau. 
Arxivat a