Bon Preu obre una línia de crèdit de 10 milions sense interessos per als seus treballadors

Els empleats que fa més d' un any que treballen a l'empresa podran sol·licitar fins a 1.200 euros

L'Esclat de Malla
L'Esclat de Malla | Adrià Costa
NacióDigital
24 d'abril del 2020
Els supermercats Bon Preu obriran una línia de crèdit de 10 milions d'euros sense interessos exclusivament per als seus treballadors. Els empleats que tindran accés a l'ajuda són aquells que fa més d' un any que treballen a l'empresa, i cada un d'ells podrà sol·licitar fins a 1.200 euros.

A través d'un comunicat emès aquest divendres, l'empresa assenyala que l'objectiu d'aquesta iniciativa és "ajudar a la plantilla a fer front a les diferents necessitats econòmiques que puguin sorgir en la situació actual de crisi sanitària i econòmica generada pel coronavirus".

Per altra banda, Bon Preu ha impulsat una iniciativa que permetrà a tots els seus treballadors gaudir de majors descomptes a l'hora d'anar a comprar al supermercat o a les gasolineres Esclat. En concret, el grup ha aprovat una bonificació excepcional del 3% en les compres als establiments Bon Preu i Esclat. Tenint en compte que el descompte habitual dels treballadors en aquests negocis és del 7%, el descompte total que s'aplicarà serà del 10%.