Detinguts dos joves per un robatori a Manlleu on van escalar una paret de dos metres

Els lladres van accedir a l'habitatge a través d'una finestra

Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:12h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts, 21 d’abril, amb la col·laboració de la Policia Local de Manlleu, dos joves, un d’ells menor d’edat i l’altre de 19 anys i veí de Manlleu, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

 El 17 d’abril, agents de la comissaria de Vic van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb força en un domicili de la població de Manlleu, concretament al carrer Ter. Els lladres van entrar per una finestra de la part posterior de la casa després d’escalar uns dos metres de paret. Un cop dins van regirar totes les estances, fins i tot les escombraries, i van sostreure un ordinador portàtil, una càmera fotogràfica, un telèfon mòbil, rellotges, joies i uns 500 euros en metàl·lic. 

Fruit de la investigació els mossos van determinar l’autoria dels fets i van detenir els presumptes responsables del robatori.

El detingut major d’edat, a qui li consten antecedents, van passar el 2 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Respecte el menor d’edat, aquest serà citat properament per declarar davant la Fiscalia de Menors.
Arxivat a