Roses d'agraïment per a l'Hospital de la Santa Creu

El Garden de Tona entrega 120 flors als treballadors del centre tot i l'alta demanda de la diada

Roses per als sanitaris de l'Hospital de la Santa Creu
Roses per als sanitaris de l'Hospital de la Santa Creu | Albert Alemany
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:25h
Aquest dijous al matí el Garden Tona ha entregat un total de 120 roses per als professionals de l'Hospital Universitari de la Santa Creu. En declaracions a Osona.com, el gerent de l'empresa Marc Terricabras explica que es tracta d'una "mostra d'agraïment al personal de l'hospital per l'esforç d'aquests dies", a causa de la pandèmia del coronavirus.

Aquest "petit gra de sorra" del Garden Tona vol reivindicar la feina del personal sanitari i per encoratjar-los a "resistir" i "fer-los arribar que no estan sols". "Creiem que és una alegria per metges, infermers, auxiliars i personal de neteja per tal que quan pleguin de treballar es puguin emportar una rosa", apunta Terricabras.
 

Roses per als sanitaris de l'Hospital de la Santa Creu Foto: Albert Alemany


"Roses més buscades que les mascaretes"

Terricabras explica que per la diada d'enguany l'empresa familiar de Tona ha obert un portal de venda en línia i en 24 hores es van acabar les roses. "Vam tenir una previsió moderada perquè totes les roses s'han d'entregar a domicilis i s'ha de subministrar bé amb les mesures pertinents de seguretat", afegeix.

En aquest sentit, explica que les roses van "més buscades que les mascaretes". De les 1.000 que reparteix el Garden Tona, un 10% han anat destinades a l'Hospital de la Santa Creu.
 

Francesc Terricabras i Marc Terricabras entregant les roses a l'Hospital Santa Creu de Vic amb el seu director gerent Jordi Roca Foto: Albert Alemany





 
Arxivat a