Es reprèn la recerca d'una possible segona víctima al Gurri de Vic

La zona és molt freqüentada per treballadors del polígon de Santa Eugènia de Berga

Operatiu de recerca aquest dimecres a Vic
Operatiu de recerca aquest dimecres a Vic | Aj. de Vic
Osona.com
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:08h
L'operatiu de recerca al riu Gurri de Vic s'ha reprès aquest dijous a les 8 del matí. Bombers, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i Guàrdia Urban de Vic continuen rastrejant el riu per mirar de localitzar el propietari d'una documentació que es va trobar aquest dimecres a la zona i que no corresponia a la primera víctima mortal. Es tem que també hauria pogut ser arrossegat pel riu.

El jove mort aquest dimecres era un treballador de l'escorxador Le Porc Gourmet, que anava a treballar en bicicleta. La zona és molt freqüentada pels treballadors del polígon de Santa Eugènia, i aquest dijous a la tarda, encara hi havia treballadors que caminaven per zones inundables malgrat l'accident. L'Ajuntament de Vic reforçarà la seguretat per evitar el pas de persones a l'entorn del riu.

La primera víctima

Una patrulla mixta de la Guàrdia Urbana de Vic i Protecció Civil van trobar als volts de les 2 del migdia el cos sense vida de l'home que hauria estat arrossegat pel Gurri. Tal com assegurava CCOO, es tracta d'un treballador de Le Porc Gourmet.

Un testimoni va alertar la policia cap a les nou del matí, quan va veure com l'home que anava amb ciclista era arrossegat per la força de la riera. Van trobar el cos a l'alçada del Pont de Ferro, a uns tres o quatre quilòmetres del lloc inicial de recerca, on s'ha produït l'incident, proper al camí Vell de Folgueroles.

CCOO reclama millores

CCOO d'Osona, del Vallès Oriental i el Maresme lamentava la mort del treballador de l'empresa càrnia, en un comunicat. El sindicat ha reclamat millores a les vies per accedir al polígon de Santa Eugènia de Berga.

En aquest sentit, demanava a les administracions que realitzin les obres públiques necessàries per assegurar als treballadors un accés "segur i digne" al polígon Bulló, "que no estigui supeditat a les crescudes del riu quan plou". En concret es demana adequar la xarxa viària amb carrils bici, ponts o voreres per on es pugui caminar. El sindicat també destacava que en les converses que es manté amb l'empresa s'està treballant per millorar la mobilitat dels empleats.
Arxivat a