CCOO confirma que la víctima del Gurri és un treballador de Le Porc Gourmet

El sindicat reclama millores als accessos al polígon de Santa Eugènia de Berga

L'operatiu de recerca
L'operatiu de recerca | Ajuntament de Vic
Redacció
22 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:41h
Una patrulla mixta de la Guàrdia Urbana de Vic i Protecció Civil han trobat als volts de les dues del migdia el cos sense vida de l'home que hauria estat arrossegat per una riera a Vic. Es tracta d'un treballador de Le Porc Gourmet, tal com ha assegurat CCOO.

Un testimoni ha alertat la policia cap a les nou d'aquest matí, quan ha vist com un ciclista era arrossegat per la força de la riera. El cos ha estat trobat a l’alçada del Pont de Ferro, a uns tres o quatre quilòmetres del lloc inicial de recerca, on s'ha produït l'incident, proper al camí Vell de Folgueroles.

En el dispositiu de recerca també hi han participat efectius dels Bombers i Seguretat Ciutadana. A banda, s'ha activat l'helicòpter de Mossos i les unitats aquàtica, de subsòl, canina i de muntanya. La policia ha localitzat en un primer moment la bicicleta.

CCOO reclama millores

CCOO d’Osona, del Vallès Oriental i el Maresme ha lamentat en un comunicat la mort del treballador de l'empresa càrnia, en un comunicat. El sindicat ha reclamat millores a les vies per accedir al polígon de Santa Eugènia de Berga.

"CCOO volem fer una crida a les administracions a realitzar les obres públiques necessàries per dotar als treballadors i treballadores d’aquestes empreses d’un accés segur i digne al polígon el Bulló que no estigui supeditat a la climatologia. És notori que molts dels accessos als polígons de la nostra comarca no son més que antics camins rurals arranjats i cal disposar d’una xarxa viària adequada, que incorpori, entre d’altres, carrils bicicleta, ponts o voreres transitables. Tanmateix al si del diàleg social a l’intern de l’empresa es treballa en accions conjuntes que puguin millorar la mobilitat dels treballadors i treballadores de la factoria", diu la nota.
 

L'operatiu de recerca. Foto: ACN