Els casos de coronavirus a Osona continuen disminuint

Segons dades del Consorci Hospitalari de Vic, des de l'inici de la pandèmia hi ha hagut 85 morts, 748 infectats i 129 ingressats

Hospital Universitari de Vic.
Hospital Universitari de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:26h
Els casos de coronavirus continuen disminuint a Osona. Segons dades del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), des de l'inici de la pandèmia i fins aquest dimarts, s'ha registrat 85 víctimes mortals per causes relacionades amb la Covid-19 i 748 casos d'infecció. En la darrera actualització de morts -aquest diumenge-, la xifra era de 82. Per tant, s'ha augmentat en tres morts més.

Pel que fa als 748 casos positius, s'ha augmentat només en 9 respecte a les últimes xifres (739). Actualment, al CHV hi ha ingressades 129 persones amb confirmació de Covid-19, set menys que diumenge passat. Estan distribuïdes a l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i el pavelló Vic Salut. Durant tot aquest temps, 232 persones ja han rebut l'alta hospitalària.

Cal destacar que aquestes dades són només de les persones que hi ha ingressades o han mort en alguns dels centres del CHV. És a dir, no es comptabilitzen, per exemple, les víctimes mortals de les residències.


Arxivat a