Roses i dracs als balcons per aquest Sant Jordi

Sorgeixen diverses iniciatives arreu d'Osona per celebrar la diada tot i el confinament

Roses de Sant Jordi
Roses de Sant Jordi | Juanma Peláez
Osona.com
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:53h
Tot i que el Sant Jordi d'enguany es viurà de forma confinada, s'ha fet volar la imaginació i han sorgit diverses iniciatives arreu d'Osona per celebrar una de les diades més importants de Catalunya. 

A Centelles, per exemple, Ajuntament i entitats han organitzat un programa d'activitats per Sant Jordi. Es proposa fer des de dibuixos a participar en tallers per fer un punt de llibre o una rosa d'origami. Es pot consultar la programació en aquest enllaç.

D'altra banda, Sant Julià de Vilatorta s'ha adherit a la iniciativa @Sominvencibles per fer una rosa i penjar-la al balcó. De tots els participants, que van més enllà del municipi, en sortirà un guanyador. Visita el perfil d'Instagram.

A Roda de Ter, l'Ajuntament ha adaptat la celebració i ha organitzat dos concursos de dibuix perquè la mainada pugui participar-hi des de casa. S'ha de fer un dibuix de dracs i un altre on surti un personatge de la llegenda matant el coronavirus.  S'ha de tirar una fotografia i penjar-les a Instagram amb l'etiqueta #santjordiconfinatRDT. Entre tots els participants, s'escolliran tres guanyadors per categoria que es donaran a conèixer el divendres 24. Consulta més informació en aquest enllaç.