VÍDEOS Òmnium Osona proposa un repte per conèixer les novetats literàries d'aquest Sant Jordi

L'entitat recluta autors de la comarca per fer recomanacions a través de les xarxes socials

Noemí Morral llegint un fragment del seu darrer poemari
Noemí Morral llegint un fragment del seu darrer poemari | Twitter @OmniumOsona
Osona.com
20 d'abril del 2020
Òmnium Cultual Osona vol conèixer les novetats dels autors de la comarca d'Osona i el Lluçanès per aquest Sant Jordi de confinament. La campanya, que funciona a través de xarxes socials, té per objectiu que la gent faci propostes de llibres a través d'un repte.

La iniciativa va començar divendres al vespre amb Noemí Morral presentant el seu darrer poemari Camí de Cavalls. També hi participen Biel Barnils, Ramon Boixeda, Ramon Erra, Núria Armengol, Vicenç Ambrós, Xevi Pujol, Gabriel Salvans, David Tona, Joan Cunill, Anna Canalda o Francesc Puigpelat. El repte està obert a tothom, no només autors.

Com funciona el repte?
1- La tria: s'ha d'escollir un fragment d'un llibre que vulguis llegir. També pots fer una breu explicació o fer-li una foto. Recomanen que sigui osonenc.
2- El vídeo: s'ha de gravar un vídeo amb el mòbil (de 20 a 40 segons). Recomanen fer-ho en vertical per Instagram i horitzontal per Twitter. Si es pot ensenyar la portada del llibre o nomenar-lo, millor.
3- El repte: al final del vídeo, o bé en el contingut del missatge, es proposa el repte a una altra persona (Per exemple: Noemí Morral, què llegiràs aquest Sant Jordi?). Penjar-ho a les xarxes socials etiquetant Òmnium Osona (@omniumosona), a la persona a qui es proposa el repte i amb els hashtags #compartimcultura #santjordiconfinat #llibreriesobertes