Posposats els Premis Innovacat al 2021

En la vuitena edició dels guardons que impulsen la innovació a Osona s'hi havien incorporat Isern i Esbelt

Presentació dels Premis Innovacat 2020, aquest març
Presentació dels Premis Innovacat 2020, aquest març | Josep Maria Montaner
Osona.com
17 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:36h
A principis de març, Bon Preu, Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Isern, Quadpack, Seidor i l’Ajuntament de Manlleu presentaven la vuitena edició dels Premis Innovacat. Després d'unes setmanes i en plena crisi provocada pel coronavirus, l'organització ha decidit posposar-los pel 2021 després de valorar diverses opcions.

Els Premis Innovacat tenen per objectiu potenciar i dinamitzar el teixit econòmic i productiu d'Osona i la seva àrea d'influència. L'aposta va començar el 2005 gràcies a l'aliança entre l'Ajuntament de Manlleu i les empreses Benito i Bon Preu. Quinze anys després, en aquesta vuitena edició s'hi havien incorporat Isern i Esbelt com a nous socis així com una major dotació econòmica per als projectes premiats.

Els Innovacat tenen dues categories. El Premi Empresa Jove, destinada a un projecte de fins a cinc anys d'activitat i amb una dotació de 15.000 euros, així com el Premi Empresa Avança, amb 20.000 euros per a iniciatives de més de cinc anys de vida que destaquin tant per la seva trajectòria i la capacitat d'adaptació als canvis.

Les empreses que s’havien interessat a presentar-se als Premis Innovacat d’enguany poden contactar igualment amb l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu que pot informar-los i assessorar-los per avançar en la redacció de la memòria del seu projecte.  



Arxivat a