Els casos de coronavirus a Osona comencen a disminuir

Segons dades del Consorci Hospitalari de Vic, en els darrers dies només ha mort una persona i n'hi ha divuit menys d'ingressades

Hospital Universitari de Vic.
Hospital Universitari de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
16 d'abril del 2020
Actualitzat el 17 d'abril a les 9:00h
Els casos de coronavirus continuen estabilitzant-se a Osona. Segons dades del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), des de l'inici de la pandèmia i fins aquest dijous, s'ha registrat 76 víctimes mortals per causes relacionades amb la Covid-19 i 685 casos d'infecció. En la darrera actualització de morts -aquest dimarts-, la xifra era de 75. Per tant, només s'ha augmentat en una mort més.

Pel que fa als 685 casos positius, s'ha augmentat en una trentena respecte a les últimes xifres (659). Actualment, al CHV hi ha ingressades 116 persones amb confirmació de Covid-19, divuit menys que dimarts passat. Estan distribuïdes a l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i el pavelló Vic Salut. Durant tot aquest temps, 192 persones ja han estat donades d'alta hospitalària.

Cal destacar que aquestes dades són només de les persones que hi ha ingressades o han mort en alguns dels centres del CHV. És a dir, no es comptabilitzen, per exemple, les víctimes mortals de les residències.

Tancament d'una UCI a l'Hospital de Vic

L'Hospital de Vic, que concentra la majoria d'ingressats per coronavirus, tancarà aquesta setmana la tercera UCI que havia adaptat per fer front als positius de Covid-19. Durant la pandèmia, l'hospital ha triplicat la capacitat de llits de cures intensives: s'ha passat de 10 a 30 llits.




Arxivat a