Repunt dels casos de coronavirus a Osona: 75 morts i 659 infectats

Segons el Consorci Hospitalari de Vic, s'han donat d'alta 186 persones des de l'inci de la pandèmia

Hospital Universitari de Vic.
Hospital Universitari de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
14 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:54h
Els casos de coronavirus han repuntat a Osona. Segons dades del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), des de l'inici de la pandèmia i fins aquest dimarts, s'ha registrat 75 víctimes mortals per causes relacionades amb la Covid-19 i 659 casos d'infecció. 

En la darrera actualització -el dimecres passat 8 d'abril-, la xifra de morts era de 63 i la de postius de 583. Per tant, s'ha augmentat en 12 i 76, respectivament.

De fet, des del CHV ja alertaven aquest dissabte de l'augment d'ingressos via urgències, "tant de persones amb patologia respiratòria compatible amb la Covid-19, com per accidents o altres malalties". Per això, conjuntament amb l'Ajuntament de Vic, van fer una crida a "mantenir les mesures de prevenció" i no relaxar les mesures de prevenció i aïllament.

19 persones a la UCI

Pel que fa als 659 casos d'infecció, al CHV hi ha ingressades actualment 134 persones amb confirmació de coronavirus, repartides a l'Hospital de Vic, a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, i al pavelló Vic Salut.

En aquests moments, hi ha 19 persones ingressades a les Unitats de Cures Intensives. Durant tot aquest temps, 186 persones ja han estat donades d’alta hospitalària.

Cal destacar que aquestes dades són només de les persones que hi ha ingressades o han mort en alguns dels centres del CHV. És a dir, no es comptabilitzen, per exemple, les víctimes mortals de les residències.



Arxivat a