El pavelló Vic Salut rep els primers cinc pacients

Té capacitat per a 160 persones

El pavelló Vic Salut ultimant els darrers preparatius
El pavelló Vic Salut ultimant els darrers preparatius | Adrià Costa
Osona.com
09 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:48h
El pavelló municipal Castell d'en Planes, Vic Salut, que actua com a extensió de l'Hospital de Vic, ha rebut aquest dimecres els primers cinc pacients amb coronavirus. Aquesta instal·lació té una capacitat total per a 160 llits, dotats amb preses d'oxigen i reguladors per a cada malalt. Atendrà els pacients menys greus, aquells que encara no tenen l'alta domiciliària perquè necessiten un temps més d'aportació d'oxigen i acabar-se de recuperar. 

En aquest espai hi treballen metges jubilats, amb jubilació parcial, en actiu i de nova contractació, a més de sis llicenciats amb l'examen MIR fet, quatre estudiants de sisè de medicina i un coordinador d'infermeria. També hi ha diversos professionals d'infermeria, entre estudiants, diplomats i auxiliars.

Els sis llicenciats i els quatre estudiants d'últim curs de medicina formen part de la cinquantena de professionals i voluntaris que dimarts ja van visitar l'espai per ultimar els últims preparatius. El pavelló també compta amb personal d'estructura, des d'administratius assistencials fins a persones de logística i seguretat. El nombre de professionals podrà incrementar-se en funció de les necessitats. 



Arxivat a