Les xifres de morts i infectats per coronavirus s'estabilitzen a Osona

Segons el Consorci Hospitalari de Vic, han mort 63 persones i hi ha 583 positius

Entrada d'Urgències de l'Hospital Universitari de Vic.
Entrada d'Urgències de l'Hospital Universitari de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
09 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:49h
El coronavirus es comença a estabilitzar a Osona. Segons dades del Consorci Hospitalari de Vic, des de l'inici de la pandèmia i fins aquest dimecres, s'ha registrat 63 víctimes mortals per causes relacionades amb la Covid-19 i 583 casos d'infecció. En la darrera actualització de morts -aquest diumenge-, la xifra era de 59. Per tant, s'ha augmentat en 4.

23 persones a l'UCI

Pel que fa als 583 casos d'infecció, 458 són pacients (79%) i 125 professionals sanitaris (21%). Els positius, respecte a les darreres dades, han augmentat en 30. L'última xifra era de 533.

Al Consorci Hospitalari de Vic hi ha ingressades actualment 154 persones amb confirmació de coronavirus. D’aquestes, 55 estan hospitalitzades a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, 5 al pavelló Vic Salut i la resta a l’Hospital Universitari de Vic. En aquests moments, hi ha 23 persones ingressades a les Unitats de Cures Intensives. Durant tot aquest temps, 149 persones ja han estat donades d’alta hospitalària.

Cal destacar que aquestes dades són només de les persones que hi ha ingressades o han mort en alguns dels centres del CHV. És a dir, no es comptabilitzen, per exemple, les víctimes mortals de les residències.



Arxivat a