L'escorxador Le Porc Gourmet dona 200.000 euros al Consorci Hospitalari de Vic

L'empresa amb seu a Santa Eugènia de Berga també ha entregat material sanitari a residències, CAP, SEM i l'Hospital de Vic

L'escorxador Le Porc Gourmet de Santa Eugènia de Berga
L'escorxador Le Porc Gourmet de Santa Eugènia de Berga | Josep M. Montaner
Osona.com
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:37h
Empreses i particulats de la comarca d'Osona han donat 261.446 euros al Consorci Hospitalari de Vic per ajudar a atendre els malalts de la Covid-19 i finançar la inversió extra en equips i personal. Una de les aportacions més important l'ha fet l'escorxador Le Porc Gourmet, del Grupo Jorge, amb seu a Santa Eugènia de Berga. Ha donat 200.000 euros per fer front al coronavirus.

Tal com explica en una nota, l'empresa també ha entregat material sanitari de primera necessitat a gairebé 20 residències de la zona (Centelles, Sant Hipòlit, Prats, Sant Boi, Tona, Sant Quirze, Montesquiu, Vic i Taradell), a diversos CAP, al SEM i també a l'Hospital de Vic.