Convocat el concurs de cartells de la Festa Major de Vic

El termini per fer arribar les propostes és el maig

El seguici de Sant Miquel dels Sants
El seguici de Sant Miquel dels Sants | Adrià Costa
Osona.com
13 d'abril del 2020
L'Ajuntament de Vic ha convocat el concurs de cartells de la Festa Major de Vic i de la Festa Major Infantil 2020. La convocatòria té per objectiu de potenciar la creació artística i la participació ciutadana, així com també donar difusió a la festa.

Aquest any, i degut a les mesures de prevenció i control del coronavirus, de forma excepcional les obres es podran presentar en format digital a l’adreça de correu electrònic cultura@vic.cat, on caldrà enviar-hi la proposta del cartell en format PDF i un document a part en el qual consti la informació requerida en la fitxa d’inscripció. En cas que la situació d’emergència sanitària s’estabilitzi, es podran fer arribar també a la regidoria de Cultura, a la Casa Serratosa (c/ Torras i Bages 6, 2n pis), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
 
El termini per presentar les propostes al concurs de cartells de la Festa Major 2020 és el dia 8 de maig i el guanyador s’endurà un premi de 1.200 euros. Les obres o cartells concursants hauran de ser originals i inèdits, i el tema haurà d’estar relacionat amb la ciutat de Vic i la Festa Major. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia 15 de maig a les 19.30 h.

Concurs infantil

D'altra banda, el concurs de cartells de la Festa Major Infantil de Vic també es veu afectat per aquesta situació d’excepcionalitat. Aquest any el concurs s’obrirà a tots els infants de 6 a 12 anys. Caldrà presentar un dibuix o composició d’imatges de la Festa Major Infantil sobre un full o cartolina (mida A4, orientació vertical). Els treballs es podran presentar fins al 22 de maig de forma digital enviant-los escanejats al correu electrònic cultura@vic.cat o, en cas que la situació millorés, presencialment a l’Oficina de Turisme de Vic.
 
L'Ajuntament de Vic treballa amb la voluntat de celebrar la Festa Major, però si finalment, per prevenció, no es pogués celebrar, els cartells guanyadors serien la imatge de la Festa Major 2021. 
Arxivat a