coronavirus

Vicjove ofereix assessorament a distància

La informació sobre ensenyament, tràmits o d’interès juvenil es facilita mitjançant web, xarxes socials, Whatsapp i correu electrònic

per Osona.com, 6 d'abril de 2020 a les 18:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Vicjove, el servei d’orientació per a joves d'entre 15 i 29 anys de Vic, continua assessorant el públic però aquestes setmanes de confinament ho està fent de manera telemàtica. Ho fa a través de tots els canals de comunicació per internet, per tal que els joves no hagin de sortir de casa per resoldre dubtes o fer determinats tràmits i frenar així l’expansió del coronavirus.

S'ofereix orientació acadèmica i professional; informació especifica sobre els ensenyaments postobligatoris en línia; diversos tràmits (garantia juvenil, preinscripcions universitàries, beques, homologacions de títols, etc.); i informació general d’interès juvenil i de servei mitjançant les xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook...). 


També es pengen al web  diversos recursos per a joves de l’àmbit educatiu, cultural, laboral, d’igualtat i gènere, etc., perquè es puguin consultar des de casa. Encara que les oficines del Vicjove, a l’edifici de la Farinera, estiguin tancades, es continua donant resposta a qualsevol consulta o dubte via whatsapp o correu electrònic

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació