coronavirus

La residència Prat de Tona comença a recuperar la normalitat

Segons l'ajuntament, tots els torns de treball estan coberts i l'atenció als residents "és fluida i constant"

per Osona.com , 6 d'abril de 2020 a les 10:55 |
Lla residència Prat de Tona | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després d'una setmana de caos, la residència Prat de Tona comença a recuperar la normalitat. Segons l'Ajuntament, aquest dissabte, tots els torns de treball al centre estaven "coberts" i, per tant, l'atenció als residents "és fluïda i constant". Després d'una petició de l'Ajuntament, la Generalitat va intervenir-la el dijous passat.

Amb una nova direcció a la residència, s'està treballant per poder substituir, gradualment, el personal voluntari per professionals. Per això, ja no és necessari ampliar el llistat de voluntaris perquè "es disposa de suficients recursos personals per fer front a les tasques diàries".


D'altra banda, l'Ajuntament també explicava que s'ha restablert la comunicació amb els familiars i funciona amb normalitat per via telefònica. Finalment, el consistori feia un agraïment a tots els treballadors de la residència, els professionals del CAP i els voluntaris que han respost a la crida per ajudar els avis i àvies de la residència Prat.

 

Participació