Caprabo obre un supermercat a Vic

És una botiga de gairebé 300 metres quadrats de superfície comercial i dona feina a 6 persones

El nou local de Caprabo està al carrer Pare Coll
El nou local de Caprabo està al carrer Pare Coll | Caprabo
Osona.com
02 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:31h
La cadena de supermercats Caprabo ha obert aquest dijous un nou establiment al centre de Vic. Està al número 9 del carrer Pare Coll, dona feina a 6 persones i té gairebé 300 metres quadrats de superfície comercial. Tal com explica la companyia en una nota, el supermercat proveeix de fruita, verdura, fleca, altres aliments frescos, productes de rebost i higiene, entre altres.

Caprabo té una xarxa de més de 300 supermercats arreu de Catalunya i a la companyia treballen unes 7.000 persones. A Osona, la companyia té tres supermercats més: Vic, Torelló i Manlleu.

Fer front a la Covid-19

Seguint les recomanacions per fer front a la Covid-19, el nou supermercat incorpora les mesures de seguretat per prevenir els contagis implantades a tota la xarxa de Caprabo. Destaquen la distància en cues d'entrada de 2 metres; prioritat de la compra per a gent gran, persones amb discapacitat, embarassades i personal sanitari; aforament limitat a l'interior de la botiga; mampares de separació per a caixes de cobrament; i facilitar guants i desinfectant en la compra, entre les més destacades.

D'altra banda, la botiga de Vic també ha activat la iniciativa, com a tota la xarxa de Caprabo, per ajudar a Creu Roja a la captació de fons per a ajudar les famílies en risc d'exclusió com a conseqüència de l'alerta sanitària generada per la Covid-19. Els fons recaptats aniran destinats a l'alimentació i la higiene dels infants i famílies en risc d'exclusió social.



Arxivat a