Pla de xoc a la residència de les Josefines de Vic per coronavirus

Metges Sense Fronteres ha intervingut al centre per un focus de positius

Façana de la Residència Família Josefina, a la plaça Divina Pastora
Façana de la Residència Família Josefina, a la plaça Divina Pastora | Adrià Costa
Carles Fiter
31 de març del 2020
Actualitzat el 01 d'abril a les 9:20h
Metges Sense Fronteres ha hagut d'intervenir a la residència de les Josefines de Vic per coronavirus. Tal com ha pogut saber Osona.com, al centre hi ha un focus important de Covid-19, cosa que ha requerit el suport d'aquesta organització. Actualment, està controlat.

Metges Sense Fronteres ha confirmat a Osona.com que estan assessorant i donant suport a la residència amb "formació sobre mesures de prevenció". En aquest mateix sentit s'ha pronunciat Salut, que afirma que s'estan "coordinant amb els serveis municipals i proveïdors per oferir la millor solució".

D'altra banda, fonts del comitè d'empresa de la residència han denunciat a Osona.com la manca d'informació i comunicació als treballadors sobre els casos positius. A hores d'ara es desconeixen el nombre exacte de persones afectades.

Les residències són un punt de preocupació arreu de la comarca, pel fet que les persones que hi resideixen són una població de risc. Fins al moment, s'han confirmat casos a les residències de Centelles, Taradell i Torelló.



Arxivat a