La Farga fabrica tubs de coure medicinal per un hospital de campanya a Madrid

L'empresa osonenca proveeix de coure la indústria sanitària, alimentària i de serveis essencials

L'empresa la Farga, en una imatge d'arxiu
L'empresa la Farga, en una imatge d'arxiu | ACN
Osona.com
31 de març del 2020
Actualitzat a les 11:45h
L'empresa La Farga està fabricant tubs de coure per a la conducció de gasos medicinals en els hospitals de campanya com el d'Ifema, a Madrid. En un comunicat, l'empresa de les Masies de Voltregà explica que està posant "totes les mesures necessàries per continuar la seva activitat" i poder seguir proveint a indústries de la cadena sanitària, alimentària i de serveis essencials. 

La seva directora general, Inka Guixà, destaca que entre els molts usos del coure hi ha la fabricació de cables i tubs sanitaris, però també components per a aparells electrònics dels hospitals i supermercats, generadors o transformadors o fil de soldadura per a llaunes de conserva, per exemple. "Tots aquests elements són claus per la lluita contra la Covid-19", remarca.

Segons la directora general, les principals prioritats de la companyia són preservar i garantir la salut i seguretat dels treballadors i col·laboradors, adaptant els protocols de treball a la realitat actual, així com garantir el subministrament dels productes de coure que necessita la societat per fer front a la crisi del coronavirus.