Oques Grasses, Sense Sal i The Sey Sisters s'incorporen al cartell del Bioritme

El ritme de venda dels abonaments ja supera el 70% de la capacitat

Bioritme Festival 2019.
Bioritme Festival 2019. | Albert Alemany
Osona.com
01 d'abril del 2020
Els osonencs Oques Grasses i The Sey Sisters s'incorporen al cartell del Festival BioRitme, que se celebrarà al Pantà de Sau els propers 27, 28, 29 i 30 d'agost. L'organització ha avançat aquesta setmana alguns dels 40 artistes nacionals i internacionals que conformen el cartell. També hi seran els Sense Sal, els holandesos Bazzookas, els DJs Na Fentt, OGT i Kënda i el grup de versions Angangas. Prèviament, al febrer, ja s'havia anunciat la preserència de Ciudad Jara, Xavi Sarrià, Tribade, Koers i els portuguesos Olive Tree Dance.

Ara per ara, el ritme de venda dels abonaments ja supera el 70% de capacitat, de 5.000 persones, i l'organització espera arribar a penjar el cartell de "sold out" com en les darreres tres edicions. L'objectiu, recorden, és augmentar la conscienciació dels assistents pel que fa a la sostenibilitat, el respecte, la consciència, l'ecologia, el feminisme i la cultura musical. Des dels seus inicis ara fa vuit anys, el BioRitme clama per una producció "ètica, local i sostenible".

Altres noms que s'han donat a conèixer són els madrilenys Tranceuntes o els gallecs High Paw and Elephants Yard. Jazzwoman, Ketekalles, el rap de Las Ninyas del Corro, Queralt Lahoz i Pony Pisador.

El BioRitme comptarà amb una quarantena de grups i dj's de diferents orígens i estils molt diversos repartits per quatre escenaris. A l'escenari BioTerra hi haurà música durant el dia, mentre que l'escenari BioVent estarà dedicat a la cançó d'autor. L'escenari BioAigua serà per a discjòqueis de l'escena reggae, dubsted i worldmusic. L'escenari principal acollirà la majoria de concerts.