Els supermercats Bon Preu tancaran els diumenges per donar descans al personal

El grup d'alimentació també anuncia horaris comercials reduïts per Setmana Santa

Una parella protegida amb mascaretes sortint d'un supermercat.
Una parella protegida amb mascaretes sortint d'un supermercat. | Adrià Costa
Osona.com
30 de març del 2020
Actualitzat el 31 de març a les 10:10h
El grup Bon Preu ha anunciat que tancarà els seus establiments els diumenges per tal de garantir el descans i la salut del personal arran de la crisi del coronavirus. La mesura s'iniciarà a partir del 5 d'abril i s'allargarà "fins que passi aquest episodi". Els minimercats i les botigues que es troben adjuntes a les benzineres EsclatOil ja no han obert aquest diumenge passat, 29 de març. 

En paral·lel, el grup d'alimentació també informa d'horaris comercials reduïts per Setmana Santa i tancament d'alguns dies. "Totes aquestes iniciatives tenen com a objectiu protegir al màxim els equips, com la reducció de l'horari comercial de 9 a 20 hores o el tancament a migdia de 15 a 16 hores per desinfectar els locals", ha precisat el grup Bon Preu.

"També s'han instaurat jornades intensives del personal per tal de reduir el risc de desplaçaments i d'evitar que coincideixin els treballadors i treballadores dels diferents torns", ha continuat el grup d'alimentació amb seu a les Masies de Voltregà. Pel que fa la Setmana Santa, Bon Preu ha detallat que els horaris comercials de les botigues turístiques seran més reduïts amb el divendres 10/04 i el dilluns 13/04 només de 10 a 14 hores, i el tancament el diumenge 12/04.