La suspensió de mercats de marxants de Vic segueix vigent

L'Ajuntament posa a disposició dels productors locals d'alimentació un espai web perquè puguin donar-se a conèixer

La plaça de Vic, desèrtica
La plaça de Vic, desèrtica | Adrià Costa
Osona.com
27 de març del 2020
Actualitzat a les 9:40h
La suspensió de tots els mercats de marxants setmanals de Vic es manté indefinidament, fins a nou avís. Arran del decret d'alarma aprovat pel govern espanyol, l'Ajuntament de Vic ja va decidir, dies abans, cancel·lar tota l'activitat regular dels mercats ambulants del dimarts i dissabte (a la Plaça Major i rambla del Passeig) i diumenge (al Passeig de la Generalitat).

Es considera que no es poden garantir les mesures de seguretat decretades pel Departament de Salut i perquè el subministrament alimentari quedava assegurat amb la resta de comerç local. Aquesta mesura, per tant, encara s'allargarà unes setmanes més, com a mínim fins a l'11 d'abril.

Un web per a comerços i marxants

L'Ajuntament de Vic ha posat a disposició del web municipal un apartat perquè comerços locals i marxants de producte fresc de proximitat puguin oferir-se com a venedors amb lliurament a domicili. D'aquesta manera es vol donar sortida als productes que cultiven o elaboren.

Des de l'Ajuntament es vol fomentar la compra de proximitat des de casa per garantir al màxim el confinament. En aquest sentit, recorda els avantatges de comprar a distància i alhora ha elaborat una base de dades dels establiments que ofereixen aquesta opció.
 

Consulta els comerços





Arxivat a