La UVic fa online els tallers per accedir als graus de magisteri

El curs de preparació per les Proves d'Aptitud Personal (PAP) comença aquesta setmana

La Universitat de Vic, deserta després de la suspensió de classe per coronavirus
La Universitat de Vic, deserta després de la suspensió de classe per coronavirus | Josep M. Montaner
Osona.com
26 de març del 2020
Actualitzat a les 9:52h
El taller de preparació de les Proves d'Aptitud Personal (PAP) per accedir als graus de Mestre que la UVic organitza per quart any consecutiu canviarà, en aquesta ocasió, de format i es farà online. La decisió s'ha pres arran de l'emergència sanitària provocada pel coronavirus, i pel decret d'estat d'alarma que, entre moltes altres mesures, impedeix l'organització d'activitats formatives presencials, com és el cas d'aquests tallers que havien de fer una primera sessió a finals d'aquest mes de març. L'activitat l'organitzen la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes (FETCH) i l'Àrea de Màrqueting de la UVic.

"Hem adequat el format del taller a la situació excepcional en la qual ens trobem, per tal que totes les persones matriculades puguin fer-lo exactament igual que si fossin a les instal·lacions de la UVic", explica Anna Fàbregas, directora de Màrqueting de la Universitat. En aquest sentit, l'alumnat inscrit es podrà connectar a una aula virtual a través d'un enllaç que se li proporcionarà i on el professorat impartirà el taller en directe, amb el mateix contingut, material i recursos que en el curs presencial. "Les persones inscrites podran interactuar amb la resta d'alumnat i amb el professorat, fer preguntes, interrompre la classe per aclarir dubtes o demanar que es repeteixi un exercici o explicació com si l'activitat fos presencial", conclou Fàbregas.

La primera sessió del taller és aquest dijous 26 i divendres 27 de març, mentre que la segona, prevista inicialment pel 17 i 18 d'abril, encara té l'horari i el format definitius pendents de confirmar.



Arxivat a