La cantautora vigatana Laura Centellas estrena el videoclip del seu primer senzill

La cantant i pianista presenta "Vint de Juny"

Laura Centellas en el seu nou videoclip.
Laura Centellas en el seu nou videoclip. | YouTube
Osona.com
25 de març del 2020
Actualitzat a les 18:49h

Vint de Juny és el títol del primer senzill de Laura Centellas que arriba acompanyat, també, de videoclip. Després de gairebé tres anys versionant temes i portant algunes cançons pròpies a diferents indrets de Catalunya, la cantant i pianista vigatana presenta el seu primer senzill, amb el què pretén consolidar-se i donar-se a conèixer no només com a intèrpret sinó també com a cantautora.

Aquest primer tema de Laura Centellas és íntim, fresc i combina el pop amb influències de folk i cançó d’autor. Narra una història d’amor amb les escenes d’una primera cita i l’evolució cap a un amor transformat, passional i consolidat. 

El tema ha estat produït i arranjat per Jordi Casadesús, mesclat per Panxii Badii i masteritzat per Victor Garcia. El videoclip ha estat dirigit i editat per Mireia Bover, protagonitzat pels actors osonencs Alba Riera i Nil Sobrevias i gravat per Arnau Costa. El disseny de la portada del single és de Núria Centellas, dissenyadora gràfica.

“El videoclip pretén transmetre el procés de l’enamorament entre dues persones a través del cos, la pell, les mirades…” diu l’artista. Està previst que Laura Centellas presenti un segon senzill aquesta primavera.