Coronavirus

Televisió gratuïta per als pacients ingressats de coronavirus

Isern Medical Telecom habilita els aparells per a un moment excepcional

per Osona.com , 25 de març de 2020 a les 09:55 |
Una persona hospitalitzada amb un comandament | Isern Medical Telecom
Televisió gratuïta per als pacients hospitalitzats de coronavirus. Aquesta ha estat la mesura que ha impulsat l'empresa osonenca Isern Medical Telecom, principal proveïdor de sistemes d'entreteniment i telecomunicacions per a hospitals del sud d'Europa. D'aquesta manera, la companyia habilitarà els equips de televisió per tal que funcionin en mode gratuït per a persones ingressades en plantes o unitats amb mesures especials d'aïllament per Covid-19.

El conseller delegat de la companyia, Mariano Isern, explica que "després de l'experiència viscuda en les últimes setmanes a Itàlia -país que és el segon principal mercat de l'empresa-, sabem que aquests pacients pateixen, alhora que la malaltia, una restricció de moviments i de visites que fa encara més dura la seva estada. Per això, en la mesura de les nostres possibilitats, volem contribuir a facilitar aquesta situació".


Tal com expliquen en una nota, "es tracta d'una mesura excepcional per a un moment excepcional". Per tant, els hospitals amb sistemes de televisió de pagament ja han rebut l'oferta d'Isern i només han d'indicar les unitats que necessiten. Llavors, la companyia els farà arribar en 24 hores unes targetes microxip especials amb les quals els pacients podran veure la televisió sense cap cost durant 15 o 30 dies, segons la necessitat.


 

Participació