Primer mort per coronavirus a Torelló

L'Ajuntament explica que es tracta d'una persona d'edat avançada que estava ingressada a l'Hospital de Vic

L'Hospital de Vic
L'Hospital de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
24 de març del 2020
Actualitzat a les 16:44h
L’Ajuntament de Torelló ha comunicat aquest dimarts el primer mort per coronavirus al municipi. Tal com explica en una nota, es tracta d'una persona d'edat avançada, que estava ingressada a l'Hospital de Vic i forma part dels tretze traspassats confirmats pel Consorci Hospitalari de Vic

D'altra banda, a hores d'ara, també s'han detectat altres positius que estan sent tractats, alguns hospitalitzats i altres a casa. 

L'alcalde Marçal Ortuño, en representació del conjunt del consistori, vol manifestar el condol a la família i posar-se a disposició de tots aquells afectats pel virus i les seves famílies. 

Des de l'Ajuntament, es vol transmetre un missatge de serenor a la ciutadania i es demana la col·laboració per seguir escrupolosament les mesures de confinament dictades arran de l'estat d'alarma. També s'agraeix la predisposició de tots els grups polítics i treballadors municipals; aquells que estan al capdavant de serveis essencials (sanitaris, policia, comerciants...), així com la resposta ciutadana per organitzar-se solidàriament.

S'han detectat casos a molts municpis d'Osona, com Calldetenes, Santa Eulàlia de Riuprimer, Centelles, Prats de Lluçanès o Taradell.



Arxivat a