Primer cas de coronavirus a l'Esquirol

La persona que ha donat positiu per Covid-19 ja estava ingressada a l'Hospital de Vic

Osona.com
24 de març del 2020
Actualitzat a les 15:56h
L'alcalde de l'Esquirol, Àlex Montanyà, ha comunicat aquest dimarts un positiu per coronavirus al municipi. Tal com explica en una nota, la persona està ingressada a l'Hospital de Vic des de dijous passat i ha donat positiu al test del coronavirus.

"CatSalut ha seguit els protocols habituals amb el seu entorn, per la qual cosa us demano serenitat, solidaritat i el confinament a les vostres llars", afegeix.

L'Ajuntament de l'Esquirol insisteix a reforçar les mesures d'higiene preventives i alhora demana complir les disposicions oficials per evitar desplaçaments innecessaris. Des de dilluns s'estan desinfectant àrees concorregudes de la via pública.

D'altra banda, Montanyà informa que fins a dia d'avui a les dues residències de gent gran -el Casal de la Santa Creu a l'Esquirol i la Residència de Cantonigròs- no hi ha cap cas positiu de Covid-19.

L'Esquirol se suma a una llarga llista de municipis que ja han confirmat casos, com Calldetenes, Santa Eulàlia de Riuprimer, Centelles, Prats de Lluçanès o Taradell.