Comerços de Manlleu fan front al confinament i ofereixen productes a domicili

El Mab Manlleu juntament amb onze associacions de comerciants se sumen a una campanya per seguir potenciant el comerç de proximitat

Una senyora protegida amb una mascareta torna de fer la compra a Manlleu
Una senyora protegida amb una mascareta torna de fer la compra a Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
24 de març del 2020
El Mab Manlleu, l'associació de comerciants de la capital de Ter, s'ha sumat a una iniciativa per oferir productes a domicili. Sota el paraigua de la campanya SlowShopping.cat, els comerciants volen reaccionar positivament davant la situació de confinament i la paralització general de l'economia del país.

Formen part d'aquesta campanya establiments d'arreu de Catalunya, que representen uns 1.700 comerços associats en entitats de Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Sentmenat, Sant Sadurní d'Anoia, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Ripollet, Premià de Mar, Manlleu i els barris barcelonins de Sants, el Cor Eixample i el Cor d'Horta.

Els impulsors de la iniciativa, Sant Cugat Comerç i l'associació PEUC (Professionals dels Eixos Comercials de Catalunya), asseguren que "és una acció solidària amb els comerços de proximitat de les ciutats i pobles de Catalunya". Alhora és una solució "imaginativa" perquè els clients puguin seguir comprant "al comerç de confiança sense sortir de casa".

El portal posa a disposició dels clients les dades de contacte dels comerços locals. Els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables. Tot des de casa.



Arxivat a