Tretze persones han mort de coronavirus a Osona

Hi ha 146 infectats per Covid-19, la majoria dels quals són pacients

Una ambulància sortint de l'Hospital Universitari de Vic.
Una ambulància sortint de l'Hospital Universitari de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
23 de març del 2020
Actualitzat el 24 de març a les 16:45h
Treze morts i 146 infectats de coronavirus a Osona. Tal com confirma el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), des de l'inici de la pandèmia i fins aquest dilluns, tretze persones han mort per causes relacionades amb la Covid-19. Des de la darrera actualització -de divendres passat-, la xifra de traspassats (5) s'ha gairebé triplicat.

Pel que fa als 146 casos d'infecció per la Covid-19, 96 són pacients i 50 professionals sanitaris. La darrera informació eren 61 casos.

66 ingressats, 13 dels quals a la UCI

A l'Hospital Universitari de Vic hi ha ingressades actualment 66 persones amb confirmació de coronavirus. D'aquestes, 13 són a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i 53 estan ingressades en les diferents unitats d'aïllament (37 són casos confirmats i n'hi ha 16 pendents de confirmació). Del total de proves realitzades, 155 han donat resultat negatiu.

D'infectats, tal com han anat confirmant ajuntaments d'Osona, n'hi ha d'arreu de la comarca: Calldetenes, Santa Eulàlia de Riuprimer, Centelles, Taradell, Prats de Lluçanès, les Masies de Roda, etc.



Arxivat a