Bon Preu instal·larà mampares protectores a les caixes dels supermercats

La companyia osonenca reforça la plantilla dels establiments i introdueix un servei telefònic d'atenció per als treballadors

Una parella protegida amb mascaretes sortint d'un supermercat.
Una parella protegida amb mascaretes sortint d'un supermercat. | Adrià Costa
Osona.com
23 de març del 2020
El grup Bon Preu instal·larà en els propers dies mampares protectores a la zona de caixes dels supermercats per assegurar les distàncies de seguretat entre treballadors i clients a l'hora de pagar.

Tal com expliquen en una nota, aquesta és una de les accions que la companyia porta a terme per incrementar "exponencialment" les mesures de salut i seguretat arran de la crisi sanitària pel coronavirus.

Aquesta iniciativa se suma a les que s'han adoptat fa poc, com la reducció de l'horari comercial per netejar i desinfectar les botigues; o una prima per l'esforç.

Servei telefònic als clients i suport als treballadors

D'altra banda, també ha habilitat un servei telefònic d'assessorament i informació sanitària per als seus més de 7.800 treballadors, atès directament per professionals, a banda de suport específic emocional i psicològic per als gerents dels establiments.

Finalment, la companyia ha informat que també està reforçant la plantilla dels supermercats. "Bon Preu està incorporant persones per enfortir els equips dels punts de venda, servei online i logística amb l'objectiu de donar resposta a l'augment de demanda i disminuir, alhora, el cansament dels equips", ha conclòs el grup.