Cinc morts i una seixantena d'infectats per coronavirus a Osona

Hi ha 25 persones ingressades a l'Hospital de Vic per la Covid-19

Hospital Universitari de Vic
Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
20 de març del 2020
Actualitzat a les 21:56h
Confirmades cinc morts per coronavirus a Osona. Tal com informa el Consorci Hospitalari de Vic, des de l'inici de l'epidèmia i fins aquest divendres, han mort cinc persones per causes relacionades amb la Covid-19. Entre els morts hi ha un veí de Calldetenes i un dels Hostalets de Balenyà.

Pel que fa a la xifra d'infectats s'ha enfilat fins a 61 casos, 37 dels quals són pacients i 24 professionals sanitaris. Aquesta xifra s'ha triplicat des de dimecres.

A l'Hospital Universitari de Vic hi ha ingressades actualment 25 persones i unes altres 28 amb criteris d'aïllament pendents dels resultats de les proves. Del total de proves realitzades, 107 han donat resultat negatiu.

Reorganització a l'Hospital de Vic

L'Hospital de Vic ha posat en marxa noves mesures organitzatives amb l'objectiu d'adequar els recursos i espais per fer front a l'augment de pacients ingressats per Covid-19 o sospita d'infecció.

Entre les mesures, hi ha l'habilitació d'una segona UCI, el trasllat de l'ACUT al CAP Vic Nord o el trasllat de pacients geriàtrics a l'Hospital de Sant Jaume de Manlleu o l'Hospital de la Santa Creu.



Arxivat a