Vic disminueix gairebé a la meitat el nombre de busos pel coronavirus

S'han reduït freqüències, eliminat línies, i s'ha incrementat la neteja

El bus urbà de Vic
El bus urbà de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
17 de març del 2020
Actualitzat a les 16:31h
L'Ajuntament de Vic ha decidit disminuir el nombre d'autobusos urbans per prevenir el contagi del coronavirus. A partir d'aquest dimecres, 18 de març, la freqüència de busos disminueix un 43% fins a nou avís.

També s'eliminen les línies 7 i 8, perquè paren a equipaments municipals tancats o coincideixen amb recorreguts d'altres línies. La decisió, expliquen en un comunicat, busca garantir els desplaçaments obligatoris tot i que no descarten nous reajustaments al llarg de la setmana.

El consistori també ha volgut subratllar que, per extremar les mesures de prevenció, s'ha augmentat la neteja als autobusos.
 

Consulta els horaris en aquest enllaç

Zona blava, verda i taronja gratuïta

La reducció del servei de bus urbà a Vic se suma a altres mesures acordades per l'Ajuntament com la gratuïtat de les zones d'aparcament taronja, verda i blava per afavorir el confinament a casa.

D'altra banda, no es pot aparcar a les zones de càrrega i descàrrega i la Z-DUMA, a excepció dels vehicles que poden fer-ho habitualment, per poder garantir el subministrament de productes en els comerços oberts.

La limitació de circulació a les illes de vianants, que no requereix personal a peu de carrer, es manté per contribuir a la limitació de desplaçaments per la ciutat.

Arxivat a