Els casos per coronavirus a Osona s'enfilen a set

Dels casos positius, hi ha dos pacients ingressats a l'UCI

Entrada urgències Hospital Universitari de Vic
Entrada urgències Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
16 de març del 2020
Actualitzat el 17 de març a les 22:24h
Més casos de coronavirus a Osona. Tal com informa el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) aquest dilluns, s'ha confirmat quatre nous casos de persones infectades a la comarca: tres pacients i una professional sanitària.

Amb aquests nous positius ja són set els casos confirmats: dos són treballadores de l'Hospital Universitari de Vic -que s'estan recuperant a casa seva- i cinc són pacients (dos ingressats a la UCI i tres a Hospitalització). Un dels pacients és veí de Santa Eulàlia de Riuprimer.

De totes les determinacions que s'han realitzat al CHV des que va començar l'epidèmia, 24 han donat un resultat negatiu.

Ser font de contagi sense saber-ho

El Consorci remarca que, a banda dels casos detectats, n'hi podria haver més que estiguessin en fase d'incubació de la malaltia, que estiguin asimptomàtiques o que la pateixin d'una forma lleu. "Aquestes persones podrien ser font de contagi sense saber-ho. Per això, és molt important seguir els consells de confinament domiciliari i les restriccions de moviment dictades pels governs català i espanyol per evitar entre tots la propagació", remarquen.

Mesures excepcionals als hospitals i residències d’Osona

D'acord amb les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació del coronavirus, el CHV restringeix de manera taxativa les visites als hospitals i residències d'Osona. Per tant, només podran accedir als centres personal autoritzat i pacients amb intervencions programades o urgents. 
 

Consulta totes les mesures 



Arxivat a