Confirmen un cas de coronavirus a Santa Eulàlia de Riuprimer

És un dels set detectats a la comarca

Osona.com
16 de març del 2020
Actualitzat a les 20:43h
L'alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer, Txevi Rovira, ha emès un ban en què confirma un primer cas de coronavirus al municipi. Per això, indica que totes les persones majors de 65 anys s’han de confinar a casa i no sortir si no és estrictament necessari. A la resta de la població també se li demana que sigui molt estricte amb les restriccions de moviments.

Aquest cas se suma als set positius que ha anunciat aquest dilluns el Consorci Hospitalari de Vic. Hi ha cinc pacients i dues professionals sanitàries afectades pel coronavirus a Osona.

BAN EN RELACIÓ AL CORONAVIRUS

Txevi Rovira i Montells, Alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer, pels poders que tinc atribuïts
INFORMO:
Degut a un cas confirmat de Coronavirus a Santa Eulàlia de Riuprimer, des de CatSalut ens indiquen que LES PERSONES MAJORS DE 65 ANYS s’han de confinar a casa seva i no poden sortir si no és estrictament indispensable.
Demanem a TOTES LES PERSONES que siguin absolutament estrictes amb les mesures de confinament a les seves cases i surtin només en casos plenament justificats.
TANCAMENT DEL CONSULTORI MUNICIPAL
S'ha pres la decisió per part de CatSalut, d'autoritzar el tancament del Consultori Municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer fins a nou avís, i concentrar l'activitat al CAP El Remei de Vic. Us preguem que davant qualsevol demanda d’atenció us adreceu al telèfon del CAP (93 883 34 43) i sereu atesos/es.
Estem analitzant una possible xarxa de voluntariat en coordinació amb Salut, 
Protecció Civil i Serveis Socials. Persones interessades contactar amb els telèfons 659497367 / 699997281.
La solidaritat és la tendresa dels pobles! Siguem solidaris pel bé comú!
L’Alcalde 
Txevi Rovira i Montells. 
Santa Eulàlia de Riuprimer.