Diputació de Barcelona

Crèdits de 42.000 euros a l'Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès

La Diputació concedeix dos préstecs per finançar la portada d'aigua al nucli de Viladecans i per l'equipament d'antena TDT

per Osona.com , 17 de març de 2020 a les 13:35 |
Sant Boi de Lluçanès | Josep Martínez Castro
La Diputació de Barcelona ha concedit dos crèdits per valor total de 42.000 euros a l'Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès. En concret, són per finançar la portada d'aigua al nucli de Viladecans (35.400) i per a l'equipament d'antena TDT (6.600).

La Caixa de Crèdit, impulsada per la Diputació, és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.


Cada govern local pot demanar fins a 200.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que poden superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d'un any des de la data de concessió.

 

Participació