La UVic tanca totes les instal·lacions i els empleats treballaran des de casa a partir de dilluns

Només podran entrar a la universitat els docents i investigadors per atendre activitats de recerca que ho requereixin

La Universitat de Vic, divendres, deserta després de la suspensió de classe
La Universitat de Vic, divendres, deserta després de la suspensió de classe | Josep M. Montaner
Osona.com
14 de març del 2020
Actualitzat a les 18:14h
La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) tancarà totes les seves instal·lacions a partir de dilluns. Així ho han decidit els seus òrgans de govern arran de les indicacions de divendres que va fer el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en les quals anunciava el confinament del país i instava a tota la ciutadania i institucions a prendre mesures de prevenció.

D'acord amb aquesta decisió, també a partir de dilluns tot el Personal Docent i Investigador (PDI) i el Personal d'Administració i Servei (PAS) dels diferents campus treballaran de forma telemàtica des de casa. Només es garantirà l'accés del personal docent i investigador als seus laboratoris amb l'objectiu d'atendre les activitats de recerca en curs que ho requereixin.

Aquest seguit de mesures es mantindran les properes dues setmanes, i s'afegeixen a la suspensió de tota l'activitat acadèmica presencial que, d'acord amb les indicacions emeses pel govern de la Generalitat, es va fer efectiva divendres. La formació acadèmica ja es va traslladar a les aules del campus virtual, mentre que la formació online segueix desenvolupant-se amb tota normalitat.

La UVic-UCC seguirà informant sobre el coronavirus i el seu impacte en l'activitat de la Universitat en l'espai habilitat per aquest fi al seu web.



Arxivat a