​Més de dos milions per a la futura illa sociosanitària de Seva

La Diputació fa un estudi per al projecte de Can Manyosa que planteja dues alternatives

La vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny, entregant la documentació a l'alcaldessa, Maria Anna Pineda.
La vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny, entregant la documentació a l'alcaldessa, Maria Anna Pineda. | Diputació de Barcelona
Osona.com
13 de març del 2020
Actualitzat a les 12:09h
La inversió de la futura illa sociosanitària de Can Manyosa a Seva serà de dos milions d'euros. Així ho fixa l'estudi de programació que ha fet la Diputació de Barcelona. El document va ser lliurat per la vicepresidenta segona, Carmela Fortuny, a l'alcaldessa, Maria Anna Pineda.

L'estudi contempla que aquest conjunt assistencial, situat al nucli històric, estarà format per usos ja existents a l'illa, com son una residència de gent gran, el jutjat de pau i els serveis socials, i se n'implementarien de nous, com un centre de dia i un casal per a gent gran. Actualment hi ha al mateix entorn el CAP de recent construcció.

L'objectiu del treball és l'anàlisi de l'estat de les edificacions, la definició d'un programa funcional i l'estudi de diferents alternatives d'implantació valorades funcionalment i econòmicament.

L'estudi planteja la rehabilitació integral de les edificacions antigues, que possibilitin els nous usos des del punt de vista funcional i normatiu. Es proposen dues alternatives d'implantació del programa que donen resposta als objectius exposats, amb diferències en el funcionament dels espais, amb una inversió que oscil·la entre els 2.176.146 i 2.103.001 euros. Amb aquest treball l'Ajuntament disposa d'una eina de suport per a la presa de decisions, prèvia a fer qualsevol actuació o inversió.