Seva

​Més de dos milions per a la futura illa sociosanitària de Seva

La Diputació fa un estudi per al projecte de Can Manyosa que planteja dues alternatives

per Osona.com , 13 de març de 2020 a les 12:09 |
La vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny, entregant la documentació a l'alcaldessa, Maria Anna Pineda. | Diputació de Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La inversió de la futura illa sociosanitària de Can Manyosa a Seva serà de dos milions d'euros. Així ho fixa l'estudi de programació que ha fet la Diputació de Barcelona. El document va ser lliurat per la vicepresidenta segona, Carmela Fortuny, a l'alcaldessa, Maria Anna Pineda.

L'estudi contempla que aquest conjunt assistencial, situat al nucli històric, estarà format per usos ja existents a l'illa, com son una residència de gent gran, el jutjat de pau i els serveis socials, i se n'implementarien de nous, com un centre de dia i un casal per a gent gran. Actualment hi ha al mateix entorn el CAP de recent construcció.


L'objectiu del treball és l'anàlisi de l'estat de les edificacions, la definició d'un programa funcional i l'estudi de diferents alternatives d'implantació valorades funcionalment i econòmicament.

L'estudi planteja la rehabilitació integral de les edificacions antigues, que possibilitin els nous usos des del punt de vista funcional i normatiu. Es proposen dues alternatives d'implantació del programa que donen resposta als objectius exposats, amb diferències en el funcionament dels espais, amb una inversió que oscil·la entre els 2.176.146 i 2.103.001 euros. Amb aquest treball l'Ajuntament disposa d'una eina de suport per a la presa de decisions, prèvia a fer qualsevol actuació o inversió.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació