Coronavirus

La UVic suspèn l'activitat acadèmica

La formació acadèmica es traslladarà a les aules del campus virtual i els programes online es continuaran desenvolupant amb normalitat

per Osona.com , 13 de març de 2020 a les 09:05 |
La Universitat de Vic, deserta després de la suspensió de classe per coronavirus | Josep M. Montaner
La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha suspès tota la seva activitat acadèmica presencial d’acord amb les indicacions del govern de la Generalitat de Catalunya. La UVic-UCC romandrà tancada físicament per a tot el seu alumnat fins a nou avís, a partir d'aquest divendres el campus Vic. Tal com expliquen en una nota, la formació acadèmica es trasllada a les aules del campus virtual i la formació online seguirà desenvolupant-se amb tota la normalitat. 


Per altra banda, l’activitat laboral dels professionals que integren la institució, tant Personal Docent i Investigador (PDI) com Personal d’Administració i Serveis (PAS) seguirà amb normalitat, amb l’excepció dels casos de persones que formin part de col·lectius de risc, que la faran via teletreball. La Universitat també facilitarà aquesta opció a tots els treballadors, en els casos que sigui possible o necessari, i d’acord amb un seguit de procediments amb els quals s’està treballant.
 

Aquesta setmana els òrgans de govern de la UVic-UCC ja s’havien anticipat prenent la decisió de suspendre totes les pràctiques acadèmiques, tant de grau com de formació contínua, que es duen a terme en centres sanitaris. Alhora, la Universitat també havia pres la decisió de suspendre tots els actes adreçats específicament a professionals de l’àmbit sanitari, així com els que congreguin un gran nombre de persones, com ara la Jornada de Portes Obertes del campus Vic programada pel 28 de març que ha quedat ajornada. La del campus Manresa manté la data prevista, el 25 d’abril.
 
Per altra banda, el Rectorat, la Fundació Universitària Balmes (FUB), la Fundació Universitària Bages (FUBages) i el Comitè de Seguretat i Salut de la UVic-UCC van habilitar aquest dijous uns nous espais als webs del campus Vic i del campus Manresa on se centralitza i s’anirà actualitzant tota la informació sobre el coronavirus i el seu impacte en l’activitat de la Universitat. Aquest apartat inclou totes aquelles novetats destacades que puguin ser d’ajut per a la prevenció d’aquest virus i dona informació sobre com actuar davant la situació epidèmica de la infecció per coronavirus SARS-Cov-2.
 

Participació